samo ga ti dovedi ovde da mu ocitamo lekciju!
Salim se! Ma kad naidje onaj pravi nema vise "druge" -bices samo TI!!!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
U pravu si Tinchy, i mi volimo Jekalinu..zato sto je dobra devojka, gleda da svakome pomogne, i skroz je luda i pozitivna.. prosto ti nikad ne bude dosadno kada je ona tu... Jekalinaaaa volimo teeeee
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."
I ja volim Jekalinu Volim vas zene moje!!!! Moju Sanjukis,Amandicu,Marijanu P,Tini.ti,Bambi,ma sve vas volim !!!!!!
A Passifloru pogotovu Toliko se obradujem kad je vidim ovde,da se sva najezim
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Volim i ja sve koje si nabrojala Jekalina i naravno tebe ali mi je jako zao sto je to tako ispalo sa Passiflorom, nekako krenulo u krivom smjeru a posto se ovdje svi slazemo sta mislis da se pomirite, tu smo da se "urotimo" protiv muskaraca a ne jedna protiv druge.
Bambi,nisam se ja svadjala,devojka me javno i bez blama napadala,a ja
nisam tip osobe koja ume da se pravi luda iako je to pametnije...
Obecala sam ostalim moderatorima da necu da dozvolim da me vishe neko provocira,pa cu sad samo da se
A tebe puno!
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Ne brini Bambi,necu se prepirati... Bude li nekih prozivanja,shaljem samo p.m. Sad sam u fazonu,ne diram te,ne diraj me Mada ne razumem,zashto opet pochinje,ali dobro,nekim ljudima ne mozesh bash sve objasniti