Ovo bih ovog leta nosila samo da ih nadjem
kazu rimljanke su sada u modi
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Jao, meni se jako svidjaju cipele sa visokom potpeticom, ali ja ne znam da idem u njima. Pre neki dan sam videla jedne, jako sam se odusevila njima, nisu skupe, ali su mi jako visoke. Em sto su visoke, em je stikla pretanka!
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "
Datum unosa: Ponedeljak 20.04.2009, 20:52, Naslov:
Nisam htela poslati prazan post,ali eto desilo se.Cipele sa stiklom su lepe i prelepe,ali za one koji vole.Sto se mene tice svidjaju mi se ravne,ove na slikama su savrsene,neznam koje bih pre izabrala.
____________________ Dovoljna je bar jedna svetla tacka da covek nastavi put.