Datum unosa: Utorak 24.03.2009, 23:55, Naslov:
Ja malo zabusavam sa forumom
Stislo me puno posla...
Biksi, radim sve sama... a ideje, nesto pokupim s neta (ukoliko moram raditi neku odredjenu semu, ili posle neuspelih pokusaja da sama skopcam sistem rada... ovde nema mesta greskama, jer se iz aviona vidi i najmanja sitnica... a paranje kosta vremena i zivaca). Moji pocetci su bili maltene masovno heklanje sesira na jedan te isti nacin, pre tri godine. Sada sam pobegla od toga, jer kada nesto uradis u seriji, zasiti brzo... iz koze bih iskocila da moram nesto da uradim 10 puta isto.
Zadnjih godinu i po, skupljam ideje, ali ne reprodukujem (kada radim nesto sto ce nositi moju etiketu).
Nekad nemam neku posebnu ideju, pa uzmem materijal u ruke, i sta ispadne. Svugde nosim svoj kreativni dnevnik, za slucaj da mi padne neka ideja na pamet- nacrtam, napravim jednu vrstu podsetnika. To je dobra stvar, zato sto naidje period kada ti nista ne padne na pamet, onda uzmes svoju svescicu i radis prema idejama.
Upravo sam napravila etiketu za svoje radove, bilo je mnogo muke dok se ne dodje do krajnjeg proizvoda... krecem da ih stancam i kacim za svoje radove juhuuuu
Evo kako izgleda (jos doradjujem ideju o tome da li na zadnjoj strani napisati podatke, a na drugi, vezani deo etikete nacin odrzavanja. Mislim da bilo sta da neko uzme, veliku ulogu u izgledu igra etiketa- mnogo je kulturnije, i govori nesto o kreativcu.