Datum unosa: Ponedeljak 02.03.2009, 13:58, Naslov:
Mislim da je vec bila neka slicna tema,ali da i ovde napisem koju rec.Ja mislim da je samo jedna ljubav koja ostavlja secanje za ceo zivot, i koja se nikada ne zaboravlja.Srecne su osobe koje sa tim ili tom pravom prozive ceo zivot.Ali ima i onih drugih koje nikada nisu upoznale pravu ljubav pa ceo zivot zive sa nekom prazninom u dusi.Zaista jedna ljubav je prava,sve ostalo su imitacije ili utehe.
____________________ Dovoljna je bar jedna svetla tacka da covek nastavi put.
Datum unosa: Ponedeljak 02.03.2009, 17:17, Naslov:
Mislim da covek moze samo jednom voleti sa zarom.....moze voleti opet ali nije to to.....mislim da posle mog supruga sve bi posle bila bleda kopija i ne bi bilo to
____________________ Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine
Datum unosa: Ponedeljak 02.03.2009, 18:46, Naslov:
mislim da se moze voleti više puta, verovatno na drugačiji način. ja i svoja dva sina volim na drugačiji način ni jednog od njih ne volim više ili manje samo mislim da ih volim nekako različito, i mislim da je jedino ta ljubav prava i traje čitav život.
Datum unosa: Ponedeljak 02.03.2009, 21:11, Naslov:
ma kakvi samo jednom... Promenim se ja, promeni se on, dodje neko novi, nije to sad vise voljenje, nego je prosto drugacije, svaka ljubav na svoj nacin, tako je kod mene za sada
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Takodje se i ja slazem sa vama da se moze voleti vise puta...ali opet,mislim da je samo jedna ljubav ona prava kada volis prvi put strasno,nevino,nesebicno...
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...