Datum unosa: Petak 27.02.2009, 01:48, Naslov:
Vid' sto je potrcala... nisam ni trepnula- tema se pojavila.
Nisam bas neki ljubitelj najlon carapa (nervira me onaj zvuk prilikom skidanja brrrrr). Volim grilonke sa zanimljivim printom (leopardaste iskljucene
)
Kako sam postala majka, sve vise sebe zaticem u debelim hulahopkama, dok je zima (a i inace sam zimogrozljiva)
Ne volim one carape sa likrom, izludjuje me sjaj (i da dodam da na prste mogu nabrojati kome sam videla da stoje dobro, jer moras biti super gradjen za njih).
Volim one nazuvke najlon (samo na stopalo sto se navuku), jako su zgodni kad nosim baletanke. A i dobra stvar kod njih je sto ne mozes promasiti da ih skines zajedno s pantalonama, pa sutradan uhvatis spancir po gradu u istim pantalonama, drugim najlonkama i pride najlonkama koje se vuku za tobom.... dok te ljudi gledaju, a ti mislis da si zgodna riba (od 65 kila na metar i zilet visine)... i onda, udjes u prodavnicu, a ona vrata ulazna sto se automatski otvaraju i zatvaraju scepaju tvoje najlonke koje se vuku za tobom, rastegnu ih neka 4 metra, a onda se najlonke zalepe za vrata, bezeci od
necijih pantalona... i tog
nekog. Nisam to ja, najlonki mi!