Ljubav bez dodira...

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Subota 08.05.2010, 18:41, Naslov:
Ja ne bih mogla tako, sve mi je to simpaticno, slatko ali ipak uzivo je uzivo. Imala sam vezu na daljinu mozda prije 7 godina, bila sam mladja pa mi je to nekako bilo skoro pa dovoljno, zadovoljavala sam se malim stvarima, sada kad imam 24.god razmisljam drugacije. Nisi nam rekla je li veza na daljinu ali ja predpostavljam da jeste cim se niste do sad upoznali. Nadam se da ces se upoznati sto prije uzivo dragaPoljubac
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Vrsac
Broj postova: 742
Reg. datum: 25.01.2010
Datum unosa: Nedelja 09.05.2010, 00:23, Naslov:
Imala sam vezu na daljinu, vidjali smo se mozda dva puta godisnje po mesec dana. To je u neku ruku dobro i moze da traje eto i godinama ali to nije veza koja ima neku ozbiljniju buducnost ma kakva to ljubav bila. Fizicki kontakt je jako bitan u vezi, isto koliko i da kazem psihicki, tj slaganje u karakterima i misljenjima. Veza na daljinu cak zna da izazove idealizovanje osobe koja vam nedostaje i koja da vam je stalno dostupna ne bi ni bila tako zanimljiva. Onaj pocetak zaljubljivanja u neku osobu naravno da moze, cak bi bilo i pozeljno da tece bez fizickog kontakta jer onda veci deo ostaje misterija i dajete vremena da otkrivate i saznajete o toj osobi sve vise i vise, ali ako ste vec zaljubljeni i ako volite nekog, njegovo prisustvo vam je sigurno preko potrebno, bar da vas drzi za ruku, da osetite njegov miris. Evo razdvojena sam sa deckom vec 7 dana a bicu jos 7 jer je na putu u barceloni i jako mi nedostaje iako se cujemo nedostaje mi i fizicki. I vecinom kada smo tako razdvojeni posle izvesnog vremena pocnemo da se raspravljamo preko telefona oko nekih gluposti a da se posvadjamo oko iste te stvari dok smo jedno pored drugog, dovoljan bi bio samo jedan pogled ili da neko uhvati nekog za ruku i zavladalo bi blagostanje.
Aleksandre to sto je zenama izrazenija moc govora nema veze sa temom, zato sto je potreba za dodirom i bliskoscu sa voljenom osobom zajednicka i moze se reci podjednaka kod oba pola.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Peæinci
Broj postova: 342
Reg. datum: 11.02.2010
Datum unosa: Nedelja 09.05.2010, 11:09, Naslov:
Znam da je potreba obostrana samo sam hteo reći da je ženama lakše da takvu vezu imaju uopšte.Samo upoznavanje im je tako bolje itd. To kažem jer tako valjda funkcionišete.Jednostavno to više priliči ženi.ali uvek imaš izuzetaka.
____________________
"Velièina èoveka nije u tome da nikad ne padne,veæ da se uvek digne kad padne"

Profil

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Novi Sad
Broj postova: 4192
Reg. datum: 02.10.2008
Datum unosa: Nedelja 09.05.2010, 11:18, Naslov:
Ima dosta slucajeva gde su se ljudi upoznali na internetu i danas zive zajedno......mada mislim da je to samo mozda izvodivo u nekom pocetku i da ipak dve osobe moraju provesti neko vreme da se upoznaju bolje.....jer preko interneta znamo samo o osobi ono sto ona kaze o sebi a pitanje je da li je sve to istina i da li je tako pozitivna i iskrena u stvarnom zivotu.......na konkretnim situacijama u zivotu mozemo videti kakav je neko pa i tada pogresimo.....
____________________
Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Nedelja 09.05.2010, 11:24, Naslov:
Ja sam upoznala momka ne netu doduse, zajednicki poznanik mu je dao moj mail sto bas i nije isto kao kad ne znas nista o osobi. Upoznao nas je oboje, oboje smo bili izbirljivi a jako slicni i on je odlucio da nas upozna i eto hvala bogu upoznao.Osmeh Ali nase dopisivanje je trajalo 3 dana, nakon toga smo se upoznali, u istom smo gradu i vidjamo se redovno..naravno . Da je bio u drugom gradu ili jos gore drzavi ne bih pristala na upoznavanje jer mislim da veze na daljinu funkcioniraju veoma tesko, skoro nikako.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 102
Koliko clanova ima idealna porodica?