Uuuj, pogodi me temaaa.
Sto se slatkisa tice - tu nista ne odbijam. I mijesam cas slano, cas slatko...
Volim bombone, cokolandne...mmmm... volim i karamele, one sa ljesnicima..i frutellu..
Volim cips marbov iskljucivo, i cips stapice... Volim i smoki, starkov, uh to je najljepsi smoki na svijetu, a volim i kikiriki...przeniii........
Uuuh, ovo je moja temaaaaaaaaaaaa !
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
Mmm slatkisi...
Obozavam plazmu (sa mlekom ili bez),cips,smoki,...i naravno milka cokoladu po mogucstvu sa celim lesnicima...
A onada se pitam zasto sam ovolika...
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
Za slatkišima nisam preterano luda, ali zato slaniše obožavam. Čips bi mogla stalno grickati, krekere, razne keksiće, kokice, gugi (uf sada mi se prijeo), i sve te grickalice (od čega moj muž prosto ludi)
ja bas ne jedem bombone, osim kad mi ukucani iz petog puta uguraju u ruku, a od grickalica volim kokice i to one sa sirom i maslacem i jako, jako , jako volim da grickam indijski orah....
Jedem kad god mi se jede.....cips volim,smoki obozavam(onaj obican crveni),sve grickalice,cokolade male i velike,karamel bombonice,kokice obozavam,dosta vrsti keksa....sve,sve,sve i jedem u bilo koje doba dana i veceri
____________________ Jedan klik,molim vas
http://www.e-castig.com/index.php?r=q164w
volim gumene bombone, harbo...mmm, one sto imaju oblik raznih zivotinja, a zvake ne volim sem bez secera...ali sam skoro probala jedne sto se duvajuu veliki balonii...njih volim...
Volim grisine sa kikirikijem punjene, volim jafa keks, noblice, przeni badem, kukuruz, i kokice naravno...
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
Uf, Zveka, sad si mi napravila zazubice, ja isto redovno kupujem indijski orah u zdravoj hrani. Takođe obožavam lešnik, bademe, kestenje, mada se ove jeseni/zime nisam ovajdila jer ih je malo bilo, tu je uvek dobro došao suncokret, bundevino seme, itd, itd
Slatkise jako volim..... najdraze su mi cokoladice od kokosa...jafa keks....mocart kugle...od grickalica indijski orah...przeni slani dimljeni bademi ....volim slani izrezbareni cips... ili cips izrezbareni od ljute paprike....volim rum kocke...pina kolada kuglice.... ....bijela milka sa kokosom ...napolitanke....jadro keks.....snickers...kinder bueno...rafaelo ..KitKat....bajadera ...ferrero rocher...muffine sa cokoladom...twix...haribo bombone(sve vrste)...milky way...cokoladne bananice...tofita.... 7 days............. jao nije mi dobro
uuuhhh obozavam slatkise i grickalicecokoladne bombone,cips,smoki,kikiriki,pistace,stapice,jafu,medeno srce.....sladoled...vocne torte,vocne salate ako se i to racuna u slatkise
volim da grickam "juicy fruit" gumene bombonice, trenutno mi je to najinteresantnije
inace, uzimam sve te zezalice koje ste navele ponekad i podjednako ih volim, ni jednu nesto posebno i narocito, nego kako mi se kad jede, sta ja znam...