Datum unosa: Subota 26.05.2012, 21:08, Naslov:
Kao prvo ljubomora je ocigledan i jasan znak nesigurnosti. Ako si ti svesno usla u sve to kao sto kazeš znala si u sta se upuštaš.. I kako to da je on njoj rekao za tebe tek poslednji put kada su se culi?
Moj bivsi muz kada je nasao devojku, tj. ubrzo se i verio, takodje je neko vreme borio sa njenom ljubomorom prema meni. Ni sama ne znam zašto, ali ona je šizela na pomisao da on i ja odrzavamo kontakt. Javljala mi se na njegov mob. histerisala, bez povoda, svadjala se sa njim. Mi imamo decu i taj kontakt je iskljucivo zbog njih. Ja mu ovako vise orah iz ruke ne bih uzela. I uopšte od uvek sam gledala da sa bivsima ostajem dobro.
U svemu tome opet razumem i nju, mi smo dosta bili zajedno, imamo decu, boji se da ne izvisi. Plus što je njegovi ne podnose organski a sa mnom su dobro.
I jos jedna situacija moj sadasnji partner/decko je pre nekoliko godina imao jednu burnu vezu iz koje se jedva išcupao, da dugo posle toga nije mogao da se usudi da ostvari novu normalnu vezu. I eto sa mnom je uspeo, vise od god. smo zajedno i dobro nam je. O toj devojci znam sve. Znam da je voleo. Ali isto tako i znam da sada voli i mene, dokazao je, osecam to i ne sumnjam, tako da ja ni jednog trenutka nisam imala osnov da je mrzim, budem ljubomorna i sl. I volela bih da je ostao sa njom ok. E to sto nije to je njegova stvar.