Datum unosa: Petak 23.10.2009, 12:10, Naslov:
I jos nesto...
Sredjivali smo neka njegova stara dokumenta. Da je znao da se tu nalaze slike bivse nikada mi ne bi dozvolio da ja to uradim, nego bi ih sam sakrio da ih ne nadjem, jer je znao koliko me to boli (njih dvoje su se rastali svega 3 meseca pre nego sto smo se nas dvoje sreli, po prici svih njegovih vukla ga je za nos i trazila da joj kupi stan, a bio je lud za njom).
Ovako, i on sam je zaboravio, pa je mene zamolio da ja pregledam taj deo stvari. I naletim na jednu na kojoj je njena cerka iz neke veze ko zna od kada i na jednu u kojoj je gore obucena, a dole samo u vesu. Naravno, ima tanje noge od mene!!! Faca izrazito ruzna - verujte mi, ne govori ljubomora iz mene, svi koji su je znali tako su govorili u sta sam se i sama uverila. Nista to nije moglo da me utesi. Ali, noge... E, to je bilo kljucno, to mi je bolna tacka. E, sad bih se samoj sebi nasmejala, ali onda sam htela da poludim.
Nekako to zabasurim i zamolim njega da ipak on to pregleda i odem u drugu sobu. Naravno, on ih pronadje i kad sam se vratila nastavimo sa sredjivanjem i sve bude ok. Nisam tip koji pravi scene, znam da nije imao pojma da su tu itd.
Posle 2-3 dana dok sam brisala prasinu nadjem te iste slike. Valjda ih onaj dan onako u zurbi da ja ne vidim kao sklonio gde je stigao. E, ali vec drugi put mi je bilo previse. Naljutim se na njega sto ne zna bolje da sakrije i na samu sebe se naljutim.
Fotografiju sa detetom ostavim, a onu na kojoj je ona iscepam sto sam sitnije mogla i ostavim na istom mestu gde sam ih i pronasla. Da ih on pronadje takve.
Nikada nismo to ni spomenuli, a nasao je sigurno. Nije bilo potrebe da pricamo o tome. Bilo mu je kristalno jasno sta sam mislila.