Citat:Da li je to obuca,odeca...zanimljivi detalji kojima ste verni?Dakle sta je to sto smatrate da sa tim kompletno upotpunjujete vas stil oblacenja?
Pokušaću da odgovorim na ovo pitanje.
Za sebe bih mogla da kažem da sam vjerna jednostavnoj klasičnoj liniji oblačenja te da nisam nikada bila rob modnih marki i trendova.Uvijek sam oblačila i nosila isključivo ono što mi se dopada, tj. ono u čemu bih se osjećala udobno, komotno, elegantno, zapravo ono što mi zaista stoji. Veoma sam kritički raspoložena prema svemu pa se to odnosi i na izbor odjeće, obuće, šešira, šalova, nakita, šminke, frizure, parfema...sa posebnim akcentom na detalje.
Omiljeni su mi kostimi i dvodjelni kompleti (kostim, suknja, pantalone, prsluk) koji pružaju neograničene mogućnosti kombinovanja. Haljine volim ali ih nekako slabo oblačim, samo u posebnim prilikama.
Izbor boja se uvijek kretao od crne, braon i maslinasto-zelene; upotpunjene toplim bojama za bluzice (bijela, žuta, crvena, narandžasta). Uglavnom jednobojne.
Interesantno je da nikad nisam nosila određene boje poput sive, plave, ljubičaste.
Uz to su išle naravo odgovarajuće cipele sa ne previsokom štiklom( sandale ili čizme) i odgovarajuća tašna.
Sve to je dopunjeno slatkim sitnicama ali nikad puno, jedan eventualno dva skladna detalja.
E, sad na kraju ipak moram da dodam. Bez obzira kako se divno obučete sve to treba znati nositi.
Samouvjereno - jer znam da je to pravi izbor.
Ponosno- jer znam da mi to dobro stoji.
Elegantno- jer se u tome izvrsno osjećam.
A da li sam napravila pravi izbor ?
Na to pitanje odgovori sami stižu u pogledima drugih žena koji se zadržavaju na vama - kad prođete njihove kritičke poglede znate da ste položili test.