Datum unosa: Utorak 23.12.2008, 22:14, Naslov: ZENE!!!
Drage moje dame, moram vas pitati vezano za "kuliranje" momaka/muzeva! Gde je tu poenta? Sta treba da momak uradi da se to ne ponavlja? Da li to nekada radite cisto da bi...ne znam!! Zasto????
Kuliranje kod mene znaci samo nezainteresovanost za tu osobu,zato sto je dosadna,nekulturna ili bezobrazna...eto zasto bih ja morala kulirati nekoga. A sto se tice mog muza,s tim nemam problema, naravno, sa "kuliranjem".
____________________ Kad si u nevolji, zakucaj na vrata prijatelja i - otvorice ti se oci!
mislis da sam joj dosadio? moguce, mada tesko...ipak dosta sam akivan i zanimljiv! ali i da jesam, kakav je to nacin posle 7meseci veze? to je ono sto me nervira...
Uuuuu Bane22!
Ja sam ti rekla svoje misljenje...i mislim da nesto nije u redu kad te kulira,jer da joj je stalo...hmmm.
probaj i ti nju da ignorises neko vrijeme, pa ako joj je stalo "dotrcace ti u zagrljaj"!
ali moras stvarno tako uraditi,jer ako budes trcao za njom bice ti jos teze...
____________________ Kad si u nevolji, zakucaj na vrata prijatelja i - otvorice ti se oci!
ignorisati ne mogu. da se posvadjamo, da raskinemo, da se pobijemo....bilo sta, ali cutanje NE!!!!!!! to me izludjuje!!! a, za to trcanje, verute mi toliko sam pretrcao da sam se umorio, ne mogu vise!
pa jesi li pokusao da pricas sa njom da je navedes da otvoreno razgovarate Cutanjem se nista ne resava osim ako to nije njen nacin da otera nekog od sebe.
____________________ Zivi dobrim i casnim zivotom. Kad ostaris moci ces se osvrnuti i jos jednom uzivati u zivotu.
znam ja to, ali ona je poprilicno bezobrazna, pa mi je jako tesko da joj objasnim neke stvari. npr ona za ovih 7 meseci nikada nije bila kriva nizasta, ja sam uvek za sve kriv! znam sad ces mi reci pa zasto sam onda sa njom, ali nama je stvarno super kad smo zajedno (bilo)! sad vise ne znam da li smo zajedno ili ne! ma sto se mene tice nismo! idem dalje, ali ovog puta nema trcanja
ma pocela ona sa nekim pravilima pre mesec dana, ali ona se toga nije pridrzavala...pravila tipa da ne provodimo vise toliko vremena u stanu, a nece da ode do grada da proseta sa mnom...tako neke gluposti
bane, ti prvo treba da znas sta tacno hoces...ili hoces da budes sa njom, ili neces, mislim,to prvo treba da doobro izdefinises, a onda ce ti se resenje vec pokazati i samo....
kad razmislim o svemu ne bih, ali opet jako nam je lepo kad smo skupa...sta covek da uradi? ipak sam i ja od krvi i mesa...samo vreme ce mi pomoci, bar do sada jeste...
Datum unosa: Ponedeljak 07.06.2010, 08:43, Naslov:
Obicno iskuliram negativne ljude i trudim se da se odmaknem od takvih ljudi a pogotovo muskaraca koji znaju da imam porodicu i da sam udata i pokusavaju na prljav nacin da mi se priblize......to ne podnosim......
____________________ Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine
Datum unosa: Ponedeljak 07.06.2010, 09:43, Naslov:
Ovih dana kuliram jednog momka koji se zakacio za mene, a ima devojku 8 god. Navodno ce da raskine sa njom. Mene je nasao da maze? Eeeeee, ne znam on za koga se zakacio!
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "