Blago vama ja cu sutra u prirodu posle posla sa bratom i decom Ima izvor tople lekovite vode sa bazenom bas udaljeno od grada malo cemo da se kupamo. Voda je lekovita za kozu
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
I u nedelju cemo tamo, nema puno ljudi jer se dotle stize pesaka, nedostupno je kolima
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Sutra idemo na vrbicu posto je sutra Lazareva subota,a posle toga idem sa decom kod moje drage mame,a mm ide u grad na uskrsnju pijacu.Posle podne su mi se najavili brat sa porodicom jer je njima u nedelju uskrs.
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
Danas sam spremala pasulj,a sutra cu videti...ja to odlucim na brzinu,jer mi stizu gosti na rucak...verovatno ce to biti punjene pilece snicle,pekarski krompirici i salatice..a napravicu i starinske sape (kolacici).
____________________ Nikad se ne moze reci toliko mudrosti,koliko se moze precutati gluposti !!!