Datum unosa: Ponedeljak 23.08.2010, 00:02, Naslov:
igrom slucaja cini mi se, na moj zivot je uticao stvarno i prakticno 1 komplet knjiga iz astrologije (bilo je 15-ak knjiga u izdanju "decjih novina" ) koje sam dobila na poklon bezmalo kao dete. imala sam tada 13 godina. bilo mi je interesantno da procitam i proucim nesto cime moze da se predvidi buducnost. jednu po jednu i ja sam te knjige progutala i proucila kao najzanimljivije udzbenike. odjednom, pocela sam da baratam tim znanjima kad sam posla u srednju skolu, 1. za svoj zivot, onda su poceli da se okupljaju moji skolski drugovi, pa nastavnici koji su hteli da im uradim horoskop makar mi poklonili ocenu, drustvo iz grada, a onda na pocetku faxa kolege...
kad sam krajem srednje skole 1. put pocela malo da se bavim nasom religijom, njenim postovanjem i slicno i kada sam dosla do saznanja da je astrologija u suprotnosti sa njom imala sam utisak kao da mi je vec kasno, jer sam ja znanja vec imala pre nego sto sam to shvatila...
i tako, dugo se vec ne bavim time, pamtim to kao ljubav skolskih i fakultetskih dana, kao nesto sto mi je pomoglo da upoznam mnogo novih ljudi, a i koji din se zaradio u najgore vreme 90-ih dok sam se skolovala, sto je mnogo znacilo. nisam bas skroz zaboravila, ali dosta toga jesam... ponekad malo gvirucnem u svoju natalnu kartu, cisto da vidim, kakva je situacija