Datum unosa: Utorak 28.04.2009, 21:53, Naslov:
Danas sam bas ljuta na sestrice iz ambulante.Predala sam knjizicu jos juce,jer mi je trebao neki lek.Posto sam obavezna da prisustvujem prozivanju u pola osam to sam i uradila.Ako neko nije tu ne odnesu mu karton kod doktora.Moj su odneli,ali sam ja procenila da cu doci na red tek oko 10 sati.Vratila sam se u 9.30,ali sam videla da mnogi koji su pre mene na redu,jos uvek cekaju.Onda sam otisla i vratila se u 10.30 i cim sam usla,komsinica mi kaze,e bas su te sada prozivali.Ja se lepo javim na salter i kazem da sam sad tu pa da zamole doktora da me ponovo prozove.kad oni meni,e nece moci morate cekati da svi prodju pa na kraju ako doktor stigne.I ja sta cu,mislim kriva sam jer nisam cekala i cekam do 1 sat.Vidim da su svi vec prosli a mene ne prozivaju.Ja onda pitam na salteru i kazu mi,morate doci sutra,doktor nece danas vise primiti.Pa bar da su mi odmah rekli,pa da ne cekam nego kao curka sedim da bi mi na kraju rekli da dodjem sutra pa da se sve opet ponovi.E onda mi pukao film i trazim svoju knjizicu,a jedna sestrica mi kaze,pa kako ces bez leka,a ja joj kazem,ne brini snaci cu se ja.I lepo odem i kupim lek,jeste da kosta ali nece me niko praviti ludom.Sto je najgore neznam kome da se zalim .Bas sam