Jooj stvarno mnogo hrce video da sam stvila prasence i naljutio se
e pa ne zna ni da se sali...kakvi su ti muski oni vole samo da se sale na nas racun:
Moj dragi ne hrce. Uvek prvi zaspe i pocne da se drma kad ulazi u san! To je meni uvek smesno, umirem od smeha! A ionace spava po dijagonali, tako da zauzme ceo krevet, pa ga ja onda pomeram! Cesto ga otkrijem u toku noci... Sve u svemu obozavam da spavamo zajedno!
Datum unosa: Ponedeljak 02.03.2009, 01:57, Naslov:
Obozava da spava bas na onoj strani na kojoj sam i ja, uprkos veelikom krevetu...pa mi to cesto zasmeta, ali ja se onda samo prebacim preko njega i obrnem situaciju, za cas inace mirno spava, i voli ili da me zagrli ili da se drzimo za ruke barem, a naravno volim i ja
____________________ Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samoj sebi... Micelangelo Buonarotti
Datum unosa: Ponedeljak 02.03.2009, 12:56, Naslov:
kad smo se tek vjencali imali smo veeeeliki krevet,i ujutro se probudimo
on na jednoj strani,ja na drugoj,onda smo se poceli navece "dogovarat"
kod koga cemo spavat,na cijoj strani ,
jel idemo kod njega ili kod mene
____________________ MOJ MALI LEON JE STIGO 19.9.2009 U 10.25
Ma mog ni bombe ne bi probudile kad se taj uspava niko ga ne probudi ali postoji samo jedna stvar koja moze i iz najdubljeg sna da ga probudi a to su deca. Ja bi mogla da vicem pored njega i nista ali decu kad cuje oma skace. Sta ti je stvar navike nikada ali bas nikada nije spavao u drugoj sobi cak i kad su nam decaci bili bebe.
____________________ Ljubav je totalni trijunf maste nad realnoscu
Preklopi me celu opusti se naravno ja jedva disem i tako uziva da spava, ponekad hrce i bunca o poslu
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!