on trenutno sprema sobe, usisava i brise prasinu, pa ce kupatilo...sutra ide na put, pa hoce da svoje nedeljno spremanje obavi danas, veliki za mog muza,
Moj je odskitao kod drugara malo pre...Cista suprotnost od Zvekinog muza...ostavio je lom,i njega boli uvo za to
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Zveka tvoj muz ocigledno nije pravi balkanac i meni moj dosta pomaze, ali ipak sam ja zena, on muskarac...evo moj snabdeo me Mekdonaldsom i cokoladama i ode kod drugara...deca u krevet uzivancija
____________________ Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...
E i ja sam sama!!! Takodje me snadbeo grickalicama i odskitao
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Moj je za kompom,kao i ja ,ma idi begaj,mi smo informaticari
Ja sam mom ispekla kesten pa eto gricka kao mis,i narucio kapucino i kiselu,i to je konobarica posluzila i sad sela...Jos pita da kuvamo nesto zajedno ?!