Bash sam ljubomorna sad!Hocu ja sunceeee
Mishu,jesi se brchkala u moru?
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Tini,ti kad nam odesh u Australiju,ima da ti bude sunca preko glave,a mi cemo svi da budemo ljubomorni
Mene ne morash ni da zovesh,ja cu samo da ti pokucam na vrata
U ovom "mom" gradu,od kako sam se vratila,samo kisa vetar i i bas me ovo vreme samo tera na suze...Evo i danas kise,skoro citav dan...
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Trenutno...nevreme...jezivo je...smracilo se,vetar je tako jak i kisa slaba...ali je bas strahovito...Inace,citav dan vrucina i sparina je bila.
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Sunce,kisa,sunce,kisa,sunce,kisa...
Na kraju vise necemo imati ni prolece ni jesen...
Taman pocelo lepo vreme ( 50+ )....i sad najavljuju..oblacno i kisurine..ne bi me cudilo da sutra ipak bude sunce...
____________________ Bog je svim andjelima da krila samo tebi nije ,jer nije zeleo da mu nalepsi andjeo odleti! <3