Datum unosa: Cetvrtak 27.05.2010, 14:43, Naslov:
Šta klinci misle o braku
--------------------------------------------------------------------------------
- KAD SE ODLUČUJE KAD TREBA STUPITI U BRAK?
* Prvo moraš da nadješ nekoga ko voli iste stvari kao i ti. Ako na primer ti voliš fudbal onda i njoj mora da se svidja to da ti voliš fudbal i onda da ti donosi čips i pivo. Marko, 10 godina (potpuno je u pravu)
* Ti u stvari ne odlučuješ sam kad treba da stupiš u brak. Bog to odlučuje odavno unapred i ti onda na kraju vidiš šta ti se dogodilo. Jovana, 10 godina (tu ima nečeg)
- KOJE SU PRAVE GODINE ZA BRAK?
* Najbolje godine su 23 jer onda poznaješ svog muža najmanje 10 godina. Sandra , 10 godina
* Ne postoje najbolje godine za brak - moraš stvarno da budeš dovoljno glup da bi se oženio. Filip, 6 godina (najverovatnije je imao loše iskustvo)
- ŠTA TVOJI RODITELJI IMAJU ZAJEDNIČKO?
* Paaa ... oboje ne žele da imaju još dece. Sara, 8 godina (hi hi hi - zbog čega li je to ?)
- ŠTA SE RADI U IZLASKU SA DEVOJKOM / MOMKOM?
* Izlasci su tu da bi se zabavljali i ljudi bi trebali da iskoriste priliku da se bolje upoznaju. Čak i dečaci imaju da kažu nešto zanimljivo ako ih dovoljno dugo slušaš. Jasna, 8 godina (Od koga li joj to? Od majke?)
* Kod prvog izlaska se pričaju interesantne laži tako da su onda zainteresovani i za drugi izlazak. Milan , 8 godina (mudar dečko)
- ŠTA BI TI RADIO KAD BI TVOJ PRVI IZLAZAK SKROZ LOŠE PROŠAO?
* Ja bih otišao kući i pretvarao se da sam mrtav. Onda bih nazvao novine telefonom i rekao da mi naprave umrlicu. Darko, 9 godina (to bih ponekad i ja najradije napravio)
- KADA SME DA SE POLJUBI NEKO?
* Kada je bogat i ima puno para. Jelena , 7 godina (pitam se da li je plava?)
* Kada poljubiš neku devojku onda moraš da se njome oženiš i da imaš decu sa njom. Tako ti je to! Dejan, 8 godina (da Dejane, na žalost je tako)
- DA LI JE BOLJE BITI OŽENJEN ILI NE ?
* Ja ne znam šta je bolje ali ja nikad ne bih vodio ljubav sa mojom ženom. Ja ne želim da ona postane debela. Mirko, 8 godina (stvarno biser)
* Za devojčice je bolje da se ne udaju, ali dečacima treba neko ko će da čisti.* *Marija, 9 godina (već zna u čemu je fora)
I NAJBOLJE ZA KRAJ
- ŠTA TREBA DA SE URADI DA BI BRAK BIO USPEŠAN?
* Muž treba uvek da kaže ženi da je lepa, pa čak i ako ona izgleda kao autobus! Stanko, 10 godina (ovaj je apsolutni broj 1!)