Datum unosa: Utorak 02.12.2008, 12:30, Naslov:
Ne znam koliko dugo poznajes tu zenu, ali mozda ona nije toliko losa? Mozda ispadne mnogo dobra prema tebi i ne bude imala zadnje namere? Ako zivite na odvojenom spratu, kad je vidis, saslusaj je, ako ti je bas frka izvini se, reci da moras da ides, imas dogovoreno, dolaze ti drugarice, izmisli nesto ako te bas puno smara. Moj ti je savet da za pocetak pokusas da budes fina prema njoj - mozda ti uzvrati na isti nacin i ostane van tvoje intime. Ako je zena stvarno 'naopaka' i hoce bas da gura nos gde mu nije mesto postavi neke granice od pocetka. Na fin nacin joj reci da cenis sve sto ti kaze ili te savetuje ali da ti vec imas neke svoje principe/sisteme/planove i da bi volela da ih sprovodis na svoj nacin. Ako te i dalje smara, iskuliraj je bre, niko nije vredan da se oko njega nerviras. Imaces svoj zivot sa svojim muzem i zdravo. Nemoj unapred da se sekiras, mozda ne bude nista strasno
poznajem je dugo i do sada nismo imale nikakve probleme,ali bas zato sto znam kakva je situacija kod njih zato se i plasim,jednostavno se ne razume ni sa sinom,ni sa muzem,ni sa cerkom koja je udata i zivi u drugim gradu...niko od njih je ne ferma ni malo i svi su mi rekli da ce me razumeti ako dodjem u konflikt sa njom,jer je takva kakva je...
a to je ono sto ne zelim,znam da ona nije losa,samo brine previse i na pogresan nacin to prezentuje...ali oni su svoji,uvek ce oprostiti jedno drugom kao sto bih i ja sa svojim roditeljima,a ja sam snajka-to je ipak drugacije.ja zelim da budemo u divnim odnosima,...ma sve me to plasi...ne znam..