Datum unosa: Nedelja 16.11.2008, 20:53, Naslov:
Ja se slazem sa Tamariskom da to upravo zavisi od nas samih.Za dobar odnos potrebno je obostrano postovanje,pre svega.Mislim da je najzdravija situacija onda kada se sa svekrvom ne zivimo,vec se "posecujemo" u normalnim kolicinama i okolnostima i,sto je najbitnije,da se ne petljamo jedna drugoj u zivot.Oko toga uvek dodje do nekih razmirica i to nikada ne vodi ka dobrom.Tu naprosto dodje,u najblazem obliku,do sukoba generacija,a onda i do vecih problema.
Opet,slucajevi su razliciti.Poznajem porodice koje zive u zajednici i jako lepo se slazu i dopunjuju,a opet,poznajem i one koji ne mogu ocima da se gledaju...
Ja sa svojom svekrvom nemam nikakav kontakt,ne zato sto ja tako hocu,vec iz prostog razloga sto se moj suprug nikada sa njom nije slagao i ne govore jako dugo.Opet,i pored toga,ona na svaki nacin pokusava da nam ometa zivot,sto bas i ne mogu da shvatim,ali mi i ne smeta,jer nama to ni na kakav nacin ne skodi.Mi zivimo nas zivot u ljubavi i slozi i ne interesuje nas niko sa strane ko nije dobronameran!