Jos uvek nisam kompetentna za ovu temu,ali kada budem bila sigurno cu podeliti iskustva sa vama
Odo25,ja se iskreno nadam da ce mi to iskustvo biti slicno tvom...
Moj sin se budio svakih 2-3 sata i to do 8 meseci katastrofa nisam znala sta je to spavati celu noc .........tacnije do 2 god sam se morala bar jednom u toku noci buditi jer mu je uvek nesto trebalo......ili je bio zedan ili je morao u wc .....stalno je pronalazio nacin da me budi.....dok moja cerkica je kao bebica spavala super!
Bude se i moje ali ponekad obicno same idu da piske piju sokic ali uzasno nemirno spavaju, Mica bunca, smeje se, mljacka, A Tiki se samo sutira i otkriva.
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Kao da imamo istu djecu aleks.Moja Ana isto tako ,nekad bunca,nekad plače,smije se , a Mihaela je non-stop gola , njoj je stalno vruće i pije vode kao žaba.
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!