ti si ime svega sto je pocelo,
i svega sto se zavrsilo,
svega sto ce tek poceti,
ime moje lazi i istine,
svake nove i stare zelje,
bivseg i buduceg osmeha,
ime od imena ljubav......
hey ti maji sjatki stvoje,znas ji kome kjades snove,
ko ti stihove pise,ko te joji navise,
kome je sad do tebe stajo...
e pa jazmisli majo...
vojim te budajo maja...
Zelim ti biti san u najlepsoj noci...rec ljubav sto niz usne ce proci...
Misao sto po glavi ti se mota...zelim biti samo veeeeeliki deo tvog zivota.....
Nadam se da ce tvoj rucak biti ukusan
Da ne bi radila
Voli te toje rozo prase
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Maco..voJim te puno,puno,puno..i hvala ti sto si uvek tu za mene ..ljubim te puno..tvoja Maki ...
PS : Ćes me češkaš po glavi večeras ???
Inace ja voleM kad se lepo namestimo ispred TV-a..i onda me Maca ceska po glavi..i ja zaspem...
____________________ Bog je svim andjelima da krila samo tebi nije ,jer nije zeleo da mu nalepsi andjeo odleti! <3
Ustaj vishe iz tog kreveta!
Ljudi,ja sedim u trpezariji trenutno,i chujem ga iz zatvorene sobe kako hrche Pa me posle pitajte shto sam OPET rano ustala
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Bit ću sunce koje sija samo za tebe, bit' ću žena koja sanja samo kraj tebe, bit' ću voda kada budeš žedan i bit' ću tvoja jer ti si jedan, ti si samo jedan...
Nisam vjerovala da postoje srodne duše dok nisam upoznala tebe, s tobom je
sve ono nesavršeno postalo savršeno. Volim te najviše na svijetu bubiću moj pepiii.
Ti si moja bijela čokolada, moj sladoled od jagode, imaš divne oči poput čokoladnih bombona, a usne od želea. Tako te želim, a ne mogu te imati jer sam na dijeti!!
____________________ Život je crtež bez gumice za brisanje...