Datum unosa: Sreda 16.06.2010, 17:01, Naslov:
da odgovorim na ovu temu.. od malena tezak zivot,i nekad jedva sastavljam kraj s krajem.. bila sam zrtva psihickog maltretiranja u skoli, od strane bogatih, zbog toga a i zbog neceg drugog..zrelija sam i jaca,i nisam navikla da dobijam sve na tacni, vec sam se borila i borim se u zivotu.. dok sam dobijala pohvale od pojedinih profesora za moj trud i rad, sposobnosti, ti bogati su kipeli u sebi.. iako su me maltretirali, nisam nikog odbila i uvek sam davala sve od sebe..naravno, imam i imala sam svoj stav..samo znam da sam cista srca,i da sam se sama izborila da uspem uz pomoc i podrsku moje porodice i najdrazih.. da,bogati itekako zavide siromasnima, jer nemaju i ne znaju sta je postenje,ljubav,sloga, pamet,sreca.. siromasna deca ce pre i bolje zavrsiti skole nego bogata.. svedok sam dosta slucajeva u mojoj okolini gde bogati iako imaju para,vape za onim sto poseduju siromasni.. naravno,sve zavisi od slucaja do slucaja.. mozda ce se neko usprotiviti ovome,ali ja sam rekla istinite tvrdnje..postujem svakog i nemam predrasude ni prema kome, najbitnije je to kakav si covek u srcu i u dusi..i zelim da svi imaju i da uziwaju..