ima sajt www.laguna.co.yu , pa mozes da pogledas njihove knjige ja uvek narucujem preko interneta, a ima i www.alnari.com , i oni imaju dobrih knjiga za citanje
nacicu ih.. prvo da zavrsim ovu ediciju... da li ce u drugom delu da spomene zmajeve... prvi deo zavrsava tako tako sto objasnjava citaocima kako se rasplamsao mnogo, pa ce u drugom delu da nam spomene zmajeve.. a citaocu tek nista nije jasno
citala si dz.v.dzouns. mac senki
____________________ radi i ljubi sve ostalo nema smisla !
aha,obozavam, zato sam ti i rekla da nadjes tu trilogiju o carobnjacima.imam jos nekih knjiga, sad gledam imam krv kraljeva,,prvi deo trilogije, to nisam jos stigla da procitam, a imam i knjigu magika, od endzi sejdz, to sam kupila pred novu godinu, ceka na red za citanje
cula sam za krv kraljeva nju planiram da kupim...
ima serija merlin britanska moj brat je skidao preko neta probaj da je nadjes super je ... moj dragi je gledao sa mnom iako je pre toga bio protiv mojih " bajki"
primio se odgledali smo 13 epizoda za 2 dana
a imam i neki cd , sve sa knjigama - naucna i epska fantastika, samo, malo mi je tesko da citm sa ekrana duze, pa jos nisam detaljno ispregledala.ima oko stotinak knjiga,
dao mi je brat, on radi na kompjuterima, tj. telekomunikacije, svuda secka, zna da volim da citam pa mi pronasao.a juce mi dao stapic sa 400 knjiga, na srpskom, da ubacim u komp., jos nisam stigla da vidim...ja sam za knjigama i citanjem,..
Datum unosa: Ponedeljak 12.01.2009, 19:48, Naslov:
bila sam danas do knjizare lagune sa jednom knjigom kupljenom postajete clan, sa drugom kupljenom imate 15% , a ako kupite 3 od jednom ima se veci popust...
castila sam se sa jos jednom knjigom