meni je najdraza knjiga od Ljiljane Habjanovic Djurovic - Petkana...a draga mi je i Ana Marija me nije volela...sad citam roman Avganistanac od Frederika Forsajta, o ubacivanju jednog americkog agenta u Al kaidu...jako je dobar roman...
Posto imam troje dece, od kojih je jedna beba i posto sa vama podelim uglavnom svo slobodno vreme, za citanje mi ne preostaje puno vremena, jedino malo tek pred spavanje. Imam malu licnu biblioteku koju sam procitala vise puta tako da mi fale novi sadrzaji, ali i vreme tako da sve sto procitam, uglavnom je na internetu, pre svih wikipedija.
____________________ Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...
Po drugi put Oskar Vajld -Slika Dorijana Greja....ne znam zasto ali me ta knjiga odusevljava,tacnije nacin na koji je pisana...A pre par dana sam zavrsila Aleksandru Poter-Pazi sta zelis mozda ti se i ostvari.
Marijana P,sigurna sam da ce ti se svideti knjiga...
Moram da procitam neki horor...odavno nisam....verovatno cu izabrati neku od mog omiljenog pisca,Stivena Kinga...
____________________ Voy a pensar en ti, es todo lo que necesito
para sobrevivir...
trenutno citma knjigu Kleopatrina kletva od Ketrin Roberts, divna je,..malopre potrazim na internetu sve njene knjige i vidim da je ovo knjiga za tinejdzere, procitacu sve knjige, malo da se podmladim,