Mister pravi :)

August
5
2012
Pitaju me, da li je život fer... I ja im kažem, fer je onoliko koliko si ti fer prema sebi. Sami stvaramo svoju sudbinu, sami sebi krčimo put kroz život. I možda ponekad pomisliš da život nije fer, čini ti se da ti se sve ruši, a onda shvatiš da si sama kriva za to... Ja bar znam da jesam kriva.

Verovala sam u nas. Verovala sam njemu. Bila sam povredjena, srela njega... Zalečio je rane. Sve je sa njim bilo drugačije, bilo je bolje. Osmeh je bio lepši, poljubac sladji, zagrljaj topliji, ma čak je, što kažu, i sunce bilo sjajnije. Dok ga oblaci nisu preklrili, naravno. Nije trebalo puno da se to desi..... Znam da sam i ja teška osoba... I ne, NE nameravam da se menjam!

Svaki put pomislim da sam našla pravog. I svaki put shvatim da to nije to. A svaka mi je ljubav bila najveća, filmska... khm...greška. A greške su kod mene česte. Uh, toliko da ih više i ne primećujem.

Sinoć sam mnogo plakala. Uplašila sam se samoće, ubedila sebe da ne mogu sama... Ali, zašto ne bih mogla? Ne, ovog jutra sam rešila da se probudim.

Bože, ponekad se pitam zašto je sa mnom sve toliko komplikovano? Zašto me je tako teško voleti? Ustvari, možda nije teško. Možda je previše lako... Toliko lako da vremenom postaje nezanimljivo.

Ja ne čekam nikakvog princa. Nisam princeza. Ja sam normalna devojka (bar mislim da jesam) i želim normalnog dečka. I znam da je sve to sa pravom ljubavlju i normalnim dečkom izlizan kliše, ali šta ću, izgleda da sam nepopravljiva sanjalica i romantičar. I ne, ne mislim da je normalan dečko onaj koji će ispuniti svaku moju želju. To je budala. Normalan dečko će me voleti i paziti, ali skrenuće mi pažnju kad mu nešto smeta i ne odgovara. Naravno, bez vike i vredjanja, već na normalan i kulturan način. Normalan dečko će se truditi da me ne povredi, ali ako to i uradi naći će način da se izvini, bez da ga ja podsećam da to treba da uradi. Normalnom dečku ću ja biti savršena takva kakva jesam, i neće imati potrebu da savršenstvo traži u nekoj drugoj. Normalan dečko će.... pa, biti normalan. U svakom slučaju, biće ono što ja nikad nisam imala.

Ne, ja ne znam da li takav postoji. Ali, da, strpljivo ću ga čekati.
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 438
Koliko clanova ima idealna porodica?